Select a page

Bliv frivillig til Badminton Danmarks Events

Velkommen til frivilligportalen, hvor du kan tilmelde dig som frivillig

til Badminton Danmarks arrangementer!

EnglishDanish

Begivenheder

Tilmeld dig til en af disse begivenheder.

 

At melde sig som frivillig til en event kan have mange fordele, både for dig personligt og for andre som helhed.

Du møder nye mennesker og får mulighed for at udvide dit sociale og professionelle netværk, som kan føre til langvarige venskaber og professionelle forbindelser.

Vi håber det kan være motiverende og inspirerende for dig, at se resultaterne af arbejdet som frivillig og hvordan det påvirker alle positivt. At være frivillig til vores Events er en win-win situation, hvor du både giver og vi på mange niveauer. Uanset om du er interesseret i personlig udvikling, bare ønsker at hjælpe, eller søger nye oplevelser, kan frivilligt arbejde være fantastisk. At være en del af noget større end sig selv og at gøre en forskel kan give god mening for alle.

Hertil kommer at du får noget ny værdifuld erfaring, og du lærer helt sikkert nye ting og får indsigt i forskellige områder, som du måske ikke ville have fået adgang til ellers. Du kommer tæt på atleterne og i direkte kontakt med de mange officials ved store arrangementer.

Hertil sørger vi naturligvis for, at du får mulighed for at se god badminton, du får mad og drikke under dine vagter, og du får udleveret en sponsoreret trøje, der passer til din funktion. Og så er det bare rigtigt sjovt at møde en masse mennesker der gerne vil hjælpe med at gøre hver enkelt begivenhed til noget helt særligt.

Vi glæder os til at have dig med!

Klik her for lidt kort information om de forskellige opgaver.