Select a page

Information om frivilligopgaver

Nedenfor finder du en liste med korte beskrivelser over de tilgængelige frivillige opgaver sammen med deres roller og ansvarsområder. Når du har truffet dit valg, skal du gå tilbage til begivenhedssiden for at tilmelde dig og blive en vigtig del af vores hold.

 

Vi vil elske at få dig med ombord til næste store begivenhed!

EngelskDansk
Fysioterapeuter/Massage Terapeuter

Som fysioterapeut eller massage terapeut kan du give væsentlig muskelpleje til alle spillere og hjælpe dem med at holde sig løse, komfortable og energiske gennem hele begivenheden.

Tolke

Vi har brug for tolke til interviews i hallen, da spillerne primært taler deres modersmål, som skal oversættes til engelsk til mediebrug.

Linjedommer Hold

Hvis du har en veludviklet retfærdighedssans, er dette en mulighed for dig for at gøre en forskel ved at sikre fairness under spil af verdens bedste spillere.

Maskotter

De to ænder Rosa og Rasmus er vores maskotter. Disse venlige ænder vandrer rundt i hallen og bringer glæde og godt humør til spillere, frivillige og tilskuere med deres smittende smil og legende energi.

Spillernes Lounge Personale

Som medlem af spillernes lounge personale spiller du en afgørende rolle i at skabe en behagelig og imødekommende atmosfære for spillere og trænere at slappe af og nyde snacks mellem kampe og træningssessioner.

Sikkerheds Personale

Som medlem af sikkerhedspersonalet vil dine ansvarsområder omfatte kontrol af billetadgang for tilskuere til vores begivenheder og sikre, at kun autoriserede personer kommer ind i begrænsede områder.

Service Team

Som medlem af service teamet er dit primære ansvar at sikre, at alle spillere, frivillige og VIP’er, der er til stede på stedet, modtager effektiv og opmærksom service. Dette kan omfatte mad- og drikkeservice, vedligeholdelse af et rent og organiseret miljø og at tage sig af eventuelle specielle anmodninger eller behov.

Souvenir Salg

Som medlem af souvenir salgsteamet er din rolle at fremme og sælge de forskellige Badminton Denmark souvenirs, der er tilgængelige i vores butik, samt at yde en fremragende kundeservice.

Hold Aktiviteter og Underholdning for Tilskuere

Der er en bred vifte af aktiviteter tilgængelige for både deltagere og tilskuere. Bliv en del af børneaktivitets-, publikumsaktivitets- eller begivenhedsaktivitets-teamet for at hjælpe med at sikre, at alle har en sjov og mindeværdig oplevelse på turneringen.

Warm Up & Practice Hall-personale

Som medlem af Warm Up & Practice Hall-personale vil du hjælpe med at sikre, at trænings- og opvarmningsfaciliteterne opretholdes til en høj standard for spillere og trænere. Dette kan omfatte hjælp til udstyr, overvågning af faciliteterne og yde hjælp til spillere og trænere efter behov.

Team Press Center

Som en del af Team Media kan du hjælpe os med at sikre, at medier fra hele verden er i stand til at give den bedst mulige dækning af begivenheden. Som medlem af Team Press Center vil du spille en afgørende rolle i at lette medieadgang, give information og koordinere interviews og andre mediebegivenheder.

Billetsalgs

Billetkontoret er det centrale salgssted for alle turneringsbilletter. Vi har brug for entusiastiske og venlige mennesker til at deltage i vores billetsalgsstab og hjælpe kunderne i billetsalgslokalet og sikre, at alle billetsalg håndteres effektivt og nøjagtigt.

Team Venue Setup

Som medlem af Team Venue Setup vil din rolle være at hjælpe med at oprette og vedligeholde de forskellige faciliteter, der bruges under turneringen. Dette kan omfatte opsætning af hovedhallen, træningshallen og andre rum, der bruges af spillere, trænere og embedsmænd.

VIP-lounge personale

Som medlem af VIP-lounge personalet vil du have mulighed for at interagere med vores VIP-gæster og give dem en førsteklasses oplevelse. Din rolle vil omfatte at byde gæster velkommen, give information og assistance og sikre, at loungeområdet er rent og veludstyret.

Team IT-setup og support

Er du familiens IT-supporter, og kan du skelne mellem et HDMI-kabel og et internetkabel? Så vil Team IT meget gerne bruge din hjælp!

Team Drivers and Guides

Hvis du kan lide at køre og gerne vil fungere som chauffør og lokal guide for spillere og embedsmænd, har vi et job, der måske er perfekt for dig! Som medlem af Team Drivers and Guides skal du være tilgængelig på mærkelige tidspunkter af dagen.